Hulumtimi publik u ndal për shkak të rregulloreve dhe shkatërrimeve

As part of the development of the briefing paper “BE OMGJ Politikat, Bujqësia e qëndrueshme dhe Hulumtime Publik" (2012) produced by public-sector scientists and farmers organisations, a survey was conducted among public research institutes active in agricultural biotechnology in Europe.

This survey resulted in a number of examples of public research slowed down, ndaluar ose të lëvizur jashtë vendit, për shkak të rritjes pengesa rregullatore dhe shpenzimet për të parandaluar shkatërrimi i hulumtimit në terren:

 

.
X

Forgot Password?

Bashkohu me ne

Reset Password
Ju lutem shkruani e-mail adresën tuaj. Ju do të merrni një fjalëkalim të ri me e-mail.