Anëtarët PRRI

Që nga fillimi i Nismës Kërkimore publike dhe Rregullores në 2004, shumë shkencëtarë e sektorit publik kanë nënshkruar për këtë iniciativë globale.

Anëtarët PRRI:

  • merrni më të reja për zhvillime të rëndësishme dhe aktivitetet e PRRI;
  • mund të kërkojë PRRI për të lehtësuar në kërkimin e fondeve për të marrë pjesë në takime PRRI dhe negociatave ndërkombëtare për rregullimin bioteknologjia;
  • inkurajohen që të jenë të përfshirë në mënyrë aktive në aktivitete PRRI, të tilla si duke marrë pjesë në takime dhe duke siguruar reagime në letra;
  • kanë qasje në "zonat anëtare", në faqen e internetit PRRI që përmbajnë informacion të mëtejshëm sfond dhe draftet e pozicioneve.

Regjistrimi mund të bëhet nëpërmjet faqja e regjistrimit.

Si kohët e fundit 2015, PRRI ka filluar të ftojë anëtarë ekzistuese PRRI për t'u riregjistruar në faqen e regjistrimit, pjesërisht për të siguruar që informacioni në bazën e të dhënave PRRI dhe në faqen e internetit është deri në datën, dhe pjesërisht për shkak reregistration është e nevojshme për të marrë një fjalëkalim personal që i jep qasje në zonat anëtare në faqen e internetit PRRI.

Ky proces reregistration zhvillohet në hapa nga i afrohet direkt grupet e anëtarëve PRRI të riregjistruar, për të fituar përvojë me formularët e regjistrimit dhe procesit dhe të akorduar gjobë kur është e nevojshme. Deri në verën e vitit 2017 të gjithë anëtarët ekzistues PRRI do të kanë qenë të kontaktuar direkt me ftesën për të riregjistruar.

Si rezultat i këtij procesi, anëtarësia aktuale PRRI është paraqitur në dy lista më poshtë: parë listën e personave që regjistruar apo regjistruar që nga viti 2015, dhe më poshtë se një listë me anëtarët të cilët regjistrohen në periudhën 2004 - 2015

titull
Mbiemër
Emër
Institucioni i Kërkimeve dhe departamenti
Vend
Dr Abbasi sophia Bioteknologji dhe Biologjike Këshilli i Kërkimeve Shkenca Angli
Dr Abbasov Mehraj Resources Institute gjenetik i Enesit Azerbaixhan
e paspecifikuar Abdallah Naglaa Cairo University Egjipt
Prof Acikgoz Azimi Ege University Turqi
Dr Alfonso Anthony Filipine Rajs Research Institute Filipinet
Ms Amirhsin Bahagiawati ICABIOGRAD Indonezi
Prof Ammann Niklaus Universiteti i Bernës Zvicra
e paspecifikuar Armenta Perez Vicente Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Ms Arreola Ana Sofia Ministria e Inovacionit, Shkencës dhe Teknologjisë e Jalisco. Meksikë
Dr Arujanan Mahaletchumy Malajzia Qendra e Informacionit Bioteknologji Malajzia
Bahcevandziev Kiril Politeknik i Coimbra, Coimbra Kolegji i Bujqësisë Portugali
Mr Barboza Uriel Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Dr Bergman Hans Pension. dikur: zyra OMGJ, Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik dhe Mjedisit Holandë
Prof Lule Jaroslav Instituti i Ushqimit Bioteknologjisë dhe Genomics, Departamenti i Genomics dhe molekulare Bioteknologji Ukrainë
Mr Boehm Christian R. Departamenti i Shkencave të bimëve, Universiteti i Kembrixhit Angli
Dr Bohanec Borut Univ. e Lubjanës, Fakulteti Biotechnical Slovenia
Prof Bojinov Bojin Universiteti Bujqësor i Plovdiv Bulgari
Ms Bonilla Ruelas Diana Priscilla Monterrey Instituti Teknologjik i Studimeve të Larta Meksikë
Briceño Katherine Universidad de los Andes (ME) Venezuela
Mr Bryant David Universiteti i East Anglia Angli
Dr Burssens Sylvia Agrolink Vlaanderen / ILVO Belgjikë
Dr Campos Nadia KULeuven Belgjikë
Ms Kujdesi Rita xhep - Qendra për Informim Bioteknologji Portugali
Ms Castillo Guzman Andrea Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Centeno Martinez Ruth Eunice Zamorano Universiteti. Honduras
Prof Cetina Selim Universiteti Sabançi Turqi
e paspecifikuar Chaurasia Anurag ICAR-NBAIM Indi
Mr Choudhary Bhagirath Qendra Bioteknologji Azia Jugore Indi
Dr Conte Grand daniela Ministria e Agroindustry- Departamenti Bioteknologji Argjentinë
e paspecifikuar Costa Maria Manuela Universiteti i Minho Portugali
Mr Custers Rene Instituti Flanders për Bioteknologji(VIB) Belgjikë
Mr Darko më shumë Cornell Aleanca për Shkencë, Universiteti Cornell Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Ms Dawar bujë Universiteti i Peshawar Pakistan
Dr dollar Sylvie Instituti i Bimëve Bioteknologji Outreach (IPBO), VIB Belgjikë
Dr Castro Neto Lira Amaro Agronomike Institutin e Pernambuco-IPA Brazil
Dr de Souza Lucia ANBio = Shoqata Kombëtare e biosigurinë (ANBio) Zvicra
Del Toro Runzer Claudia Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
e paspecifikuar Hernández tyre Gonzalo Andrés Zamorano Universiteti El salvador
Mr DOHMEN Thomas Universiteti Teknik i Darmstadt Gjermani
Mr Dominguez-Gomez Daniel Student Instituti Kombëtar Politeknik Meksikë
Mr Dumont philippe Frëngjisht Shoqata e Bioteknologjisë Bimëve Francë
Prof Dwivedi Premendra Food Toksikologji Division, CSIR-Indian Institue i Toksikologjisë Kërkimit Indi
Dr DZIDZIENYO DANIEL Universiteti i Ganës Gana
Dr Eleblu John Saviour Yaw WACCI, Universiteti i Ganës Gana
Dr Eriksson Dennis Universiteti Suedez i Shkencave Bujqësore (SLU), Departamenti i Mbarështim të Bimëve Suedi
Dr Evan Sarah Universiteti Cornell Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr Fatokun i krishterë Instituti Ndërkombëtar i Bujqësisë Tropical (IITA) Nigeri
Mr Ferrer Vera José Andrés Tecnologico de Monterrey kampus Guadalajara Meksikë
Dr shkurt Pedro Instituti i Kimike dhe Biologjike Teknologji - Universiteti i ri i Lisbonës Portugali
Mr Flores Abraham Universidad Autonoma de Guadalajara Meksikë
Prof Freemont Paul Imperial College London Angli
Mr Frickh Johannes BMLFUW Austri
Dr Friedman Robert J. Craig Venter Institute Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mr Fuentes Campos vizitoni Zamorano Universiteti Honduras
Mr Manriquez Garcia Luis Francisco Imperial College London Meksikë
Prof Ghareyazie Behzad Bioteknologji Instituti i Kërkimeve Iranit Iran
Prof Gheysen Godelieve Universiteti Ghent Belgjikë
Dr Govila Om Prakash Profesor, Indian Bujqësore Research Institute, (Pension), Indi
Mr Gowers lugore Imperial College London Angli
Prof GRESSEL Jonathan Bimëve dhe mjedisore Shkenca, Weizmann Instituti i Shkencave Izrael
Dr Grunewald Wim Instituti Flanders për Bioteknologji (VIB) Belgjikë
Dr Hartung i sinqertë Julius Kuehn-Institute, Instituti për Biosafety në Bioteknologji Bimëve Gjermani
Prof Harwood Wendy John Innes Centre Angli
Prof Hautea Desiree Universiteti i Filipine Los Banos, Instituti i Mbarështim të Bimëve Filipinet
Ms Hautea Samantha Universiteti Cornell Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr Heijde Bërsi për kafshët VIB-International Plant Bioteknologji Outreach Belgjikë
Dr Hema Sacamba Aimé Omer Instituti i Mjedisit dhe Kërkimit Bujqësor (INERA) Burkina Faso
Mr Hernandez Medina Ricardo Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Ms Herrera merly Zamorano Honduras
Dr Hodson Elizabeth Pontificia Universidad Javeriana Kolumbi
Dr Hundleby Qindarkë John Innes Centre Angli
Prof Jane Klaus-Dieter Wadi-Internatal University Gjermani
Jimenez Rodriguez Mildred Gissel Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
e paspecifikuar Joshi Amita Këshilli Assistance Research -Biotechnology Birac Indi
Prof Juma Calestous Harvard Kennedy School Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr Keese Paul Universiteti i Ganës Gana
Prof Kinderlerer Julian Emeritus Profesor, Universiteti i Cape Town, Afrika e Jugut Afrika e Jugut
Mr Eja John Program IFPRI për biosigurinë Sistemet Holandë
Dr Lentini Zaida University ICESI. Shkolla e Shkencave të Natyrës Kolumbi
vija Addy Ministria e Inovacionit, Shkencës dhe Teknologjisë e Jalisco Meksikë
Prof Madkour Magdy Tokat thatë Agriculture Research Institute, Ain Shams University, Egjipt
Dr Malik Kauser Forman Christian College (A University Chartered) Pakistan
Mr Martin del Campo Sainz Alan Armando Monterrey Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Meksikë
Dr Mayer Jorge Kokrra Research & Development Corporation Australi
Mr Mayorov Alexander Universiteti i Kembrixhit Angli
Mr McCoy Tim Programet Virginia Tech Pesticidet / Departamenti i Entomologji Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mr Mehta Devang Instituti Federal Zviceran të Teknologjisë në Zyrih (ETHZ), Departamenti i Biologjisë Zvicra
e paspecifikuar Mezzetti Bruno Departamenti i Bujqësisë, Universiteti Politeknik Marche Itali
Dr emër Douglas Universiteti i Nairobi Kenia
Dr Momtaz Osama Bujqësia Institucioni i Kërkimeve Gjenetike Inxhinieri Egjipt
Monti im Universiteti i Kembrixhit Angli
Dr Morandini Piero Departamenti i Biosciences - Universiteti i Milanos Itali
Dr Morris Jane Pension. Universiteti i Pretoria, Qendra Afrikan për Teknologjitë Gene Angli
Dr Mugoya Charles Këshilli Kombëtar Uganda për Shkencës dhe Teknologjisë Uganda
Mr Mundt Max Instituti Max Planck për Mikrobiologjisë Tokësor, Qendra për Mikrobiologjia sintetike Gjermani
e paspecifikuar Navarrete Ian Universiteti Georg-gusht të Goettingen Gjermani
NAZIR Shahid Ayub Instituti i Kërkimeve Bujqësore, Faisalabad Pakistan
Mr Norero Daniel Universiteti Katolik i Kilit Kili
Dr Nwankwo Uche Universiteti i Winnipeg Kanadë
Mr Ochoa Zermeño Santiago Instituti Teknologjik i Arsimit të Lartë të Monterrey Meksikë
Dr Onyia Christine NABDA Nigeri
e paspecifikuar Orozco Paul Ivan Universiteti i San Carlos Guatemala Guatemala
Ortiz Berrocal Marlene CCG-UNAM & C-masa Meksikë
e paspecifikuar Paes de Andrade Paul Universiteti i Federal Pernambuco Brazil
Paiva Jorge Almiro Instituti i Bimëve Gjenetikës polak Akademisë së Shkencave Poloni
Palicio realtion ADRIANA NICOLE Zamorano Universiteti Honduras
Dr Parrott Wayne University of Georgia Qendrës për të Aplikuara Gjenetike Technologies Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Rábago Pérez Diana Joanna Monterrey Instituti Teknologjik i Studimeve të Larta Meksikë
Mr Pérez Vásquez Julio Arturo Zamorano Universiteti Honduras
Dr Peters Chris Sense Rreth Shkencës Angli
Mr Pizarro Medina Saul Fernando itesm Meksikë
Dr Quemada Mburravec Donald Danforth Plant Science Center Shtetet e Bashkuara të Amerikës
grua razhit Usha University Manipal, Departamenti i Shëndetit Publik Indi
Dr Roberts Richard nderuar profesor, Universiteti Boston dhe Universiteti Verilindor, SHBA. Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr Shkëmb Maria Mercedes Tecnologico de Monterrey Meksikë
Mr Rodriguez Colorado Eric Alexander University TecMilenio Meksikë
e paspecifikuar Ronald Pamela Universiteti i Kalifornisë, Davis Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Dr sagë Laszlo Qendra Kërkimore bujqësore, Akademia Hungareze e Shkencave Hungari
Dr Schiemann Joachim Julius Institute Kuehn Gjermani
Dr Schouten Henk Research University Wageningen Holandë
Dr Schröder Wolfgang Umeå University Suedi
Dr Scorza Ralph USDA ARS- Shtetet e Bashkuara të Amerikës
e paspecifikuar Silva Manuela Instituti i lartë i Agronomisë (ESHTE NJE), Universiteti i Lisbonës Portugali
Ms Sirky ays Ghent Universiteti Fakulteti Juridik Belgjikë
Dr SIRVAS-Cornejo SUSANA Instituti Teknologjik i Prodhimit, DG Research-Bioteknologji Peru
e paspecifikuar Smyth Stuart Universiteti i Saskatchewan Kanadë
Dr buf Slawomir Edukate bimore dhe Instituti aklimatizimit Instituti Kombëtar i Shkencës Poloni
Dr Stepanova Natalia Qendra e Bioteknologji RAS Research Rusi
Dr stes Elisabeth Instituti Flanders për Bioteknologji (VIB) Belgjikë
Mr Stirrop Thomas Universiteti i East Anglia Angli
Suntharalingam Chubashini MARDI Malajzia
Dr Suntharalingam Chubashini Malajzia Agricultural Research dhe Development Institute Malajzia
e paspecifikuar Suwal Shyam Universiteti Laval Kanadë
Dr Svoboda Zdenka Biologji Qendra AS CR v.v.i., Instituti i Entomologji Republika Çeke
Ms Szkarlat Monika Anna Fakulteti i Shkencave Politike, Maria Curie-Sklodowska Universitetit Poloni
e paspecifikuar Tamayo Ramos Diana Isabel Instituto Tecnologico de Estudios Superiores de Monterrey Meksikë
e paspecifikuar term Nji Tizi Clauvis Universiteti Ghent Belgjikë
Prof TENG PAUL Instituti Kombëtar i Arsimit, Nanyang Tech University Singapore Singapore
Mr Tours Heber UANL Meksikë
Dr Travella silvia VIB - International Plant Bioteknologji Outreach Belgjikë
Dr Van Eenennaam Alison Universiteti i Kalifornisë, Davis Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Prof van Montagu Bërsi për kafshët Gent Universiteti Belgjikë
Prof Ventura Arnoldo Komisioni Kombëtar për Shkencë dhe Teknologji Xhamaika
Mr Ventura Martinez Luis Antonio Universiteti Kombëtar Autonom të Meksikës Meksikë
Prof Verbruggen Nathalie Pa Universiteti i Brukselit (ULB) Belgjikë
Mr felix Villegas Eliel Ignacio Tec De Monterrey Meksikë
Mr Voorend Wannes Instituti Flanders për Bioteknologji (VIB) Belgjikë
Prof Watanabe Kazuo Research Center Gene, Universiteti i Tsukuba Japoni
Dr Wesseler Justus Universiteti Wageningen Holandë
Dr YASOBANT SANDUL University of Bonn Gjermani
e paspecifikuar ZAMARRIPA FLORES ALMA DELIA Tecnologico de Monterrey Campus Guadalajara Meksikë
e paspecifikuar Zenteno Grupi Jump Joaquin Universiteti i Oslos Norvegji
Prof Zryd Jean-Pierre UNIL Zvicra
TITULLI
Mbiemri
MBIEMRI
ORGANIZIMI
VEND
Mr. Mohammad Aatif Universiteti Aligarh musliman Indi
Dr Roshan Abdallah Pesticidet Tropical Research Institute (TPRI) Tanzania
Dr. Ismail Abdelhamid Ager Egjipt
Ms. Naghmeh Abiri Biosafety shoqëria e Iranit Iran
Dr. Mikrofon Adcock Departamenti i Ligjit Britani e Madhe
Mr. Naseer Ahmad Quaid-i-Azam University, Islamabad AKP
Dr. Ahmad Ali Universiteti i Shkencave Veterinare dhe kafshëve, Pakistan
Dr. Sylvester Anami Politeknik Mombasa University College Kenia
Prof. Geert Angenon Vrije Universiteit Brussel Belgjikë
Dr. John Antiabong Instituti Kombëtar i Kërkimeve Veterinare Nigeri
Mrs. Mihaela ANTOFIE Universitet “Lucian Blaga”, Sibiu, Rumani Rumani
Dr. Loganathan Arul Tamil Nadu Universiteti Bujqësor Indi
Dr. Ahmed Assar Hulumtime Bujqësore dhe Teknologji Corporation Sudan
Prof. Atanas Atanasov Instituti AgriBiotechnology Bulgari
Mr. Muhammad Nizam Awang Islamic Universiteti i Shkencës Malajzi Malajzia
Prof. Elena Badea Universiteti i Shkencave Bujqësore dhe Mjekësisë Veterinare të Banatit – Timisoara Rumani
Dr. Ervin Balazs Departamenti i Aplikuara Genomics Institutit të Kërkimeve Bujqësore Hungari
Dr. Kailash Bansal Qendra Kombëtare Hulumtimi mbi Bioteknologji Bimëve- Indian Bujqësore Research Institute Indi
Dr. Gerard Barry Rajs International Research Institute Filipinet
Dr. Michael Pemë Qendra Ndërkombëtare për Hulumtime Bujqësore në zonat e thatë Siria
Dr. Roger N. Beachy Donald Danforth bimëve Sience Center Shtetet e Bashkuara
Andy Benson Informacione Ndërkombëtare e ushqimit Këshilli Shtetet e Bashkuara
Dr. Knut Berdal Instituti Kombëtar Veterinar Norvegji
Mrs. Bosibori Krevat Kenia Bujqësore Research Institute (Kari) Kenia
Prof. Peter Beyer Albert-Ludwigs Universiteti i Freiburg Gjermani
Prof. Wout Boerjan Departamenti i Sistemeve të Biologjisë së Bimëve, VIB UGhent Belgjikë
MSc. Maria Bonilla Corpoica Kolumbi
Dr. Kent J. Bradford Seed Biotechnolgy Qendra Universiteti i Kalifornisë Shtetet e Bashkuara
Dr. Mohammad Frena Qendra Kombëtare për Kërkime Bujqësore dhe Zgjatja Jordan
Prof. Richard Braun Univ. i Bernit Zvicra
Dr. Michael Braverman IR-4 Projektit, Rutgers University SHBA
Dr. Didier Breyer Shërbimi i biosigurinë dhe Bioteknologji Belgjikë
Dr. Hans-Joerg Michel d'Avray Enti Federal për Mbrojtjen e Konsumatorit dhe Sigurinë Ushqimore Gjermani
Ph.D. Lorenzo Burgos Këshilli i Lartë për Hulumtime Shkencore (Csic) Spanjë
Dr. Emilia Caboni Pemë CRA Fruta Research Center ITALI
Dr. Kirstin Carroll Oregon State University SHBA
Ms. Nora Casey Teagasc Oak Park Irlandë
Dr. vjedh Shafik INRA Marok Marok
Dr. Paris Charalampidis Mbretëresha Margaret University [Athinë] Greqi
Dr. Bhushan Chaudhari Indian Instituti i Kërkimeve toksikologjisë, Indi
Paul Chavarriaga Qendra Ndërkombëtare për Bujqësi Tropical (CIAT)
Dr. Suan-Choo Cheah Malajzia Palm Oil Bordi (MPOB) Malajzia.
Ms. Kuan-Ting Për Delft University of Technology Holandë
Dr. Bhagirath Choudhary Grupi ISAAA Konsultativ për Hulumtime Ndërkombëtare bujqësore Indi
Dr. Ndiaga Cisse Senegalez Instituti i Kërkimeve Bujqësore (ISRA) Senegal
zgjidhni titullin Galina Comarova Universiteti Bujqësor Shtetëror i Moldavisë Republika e Moldavisë
MSc. Nicola Consmueller Universiteti Humboldt të Berlinit Gjermani
PhD Belkis Corona Gonzalez Qendra Kombëtare e kafshëve dhe shëndetin e bimëve Kubë
Ms. Elisa COSTANTINI Fruta Tree Research Center Itali
Dr. Olivier Cotsaftis Qendra australiane për Genomics bimëve Funksionale dhe Universitetin e Adelaide Australi
MSc. Cezar Crispim CAC Brazil
Mr. Joel D'Silva Universiteti i Surrey Britani e Madhe
Prof. Philip J. Luginë Modifikimi gjenetik dhe biosigurinë Research Group- John Innes Centre Britani e Madhe
Mr. Yves Danteu Francophones për Mjedisin Qëndrueshëm Kanadë
Dr. André de kathen Fondacioni shkollë me konvikt kamp në Solling Gjermani
Dr. Ruud Virgjëresha Plant Research International BV Holandë
Prof. I ëmbël De Oliveira Instituti i Bioteknologjisë Bimëve për vendet në zhvillim (IPBO) – Universiteti Ghent Belgjikë
Dr. Thomas DeGregori Departamenti i Ekonomisë U.S.A.
Prof. Luis Destefano-Beltran Universidad Peruana Cayetano Heredia Peru
Mr. Dipesh Dhakal Nepal Ditari i Bioteknologjisë Nepal
MSc. Vignesh dhandapani TamilNadu Universiteti Bujqësor Indi
Dr. Vijayalakshmi Dhashnamurthi Tamilnadu Universiteti Bujqësor Indi
Mr. Bijay Dhungel bijayd@student.uef.fi Finlandë
Dr. Në rregull Djoulde Darman Instituti i Kërkimeve Bujqësore për developement (Iradi) Kamerun
Dr. Farkhanda Dugal Lahore kolegj për gratë-University Lahore Pakistan
Dr. Mbret Ébora Universiteti i Filipineve Filipinet
Dr. Ende Eissa Ager Egjipt
Prof. Ismail Hadrami Laboratori i Bioteknologjisë, Mbrojtja dhe Shfrytëzimi i Burimeve Bimëve (Biotec-VRV) Marok
Dr. Abdelbasset Hadrami University of Manitoba, Departamenti i Shkencës së Bimëve Kanadë
Mr. Ehab El-Hemady Universitetin e Kajros Egjipt
Mr. Ehab El-Hemady National Research Centre Egjipt
Dr. Hanayia El-Itriby ARC – Ager
MSc Hisham mohamed El-Shishtawy Bujqësore hulumtim gjenetik inxhinieri institut hulumtimi Egjipt
Dr. Gamal Elbadri Agricutural Resrearch dhe Teknologji Corporation Sudan
MSc. Mona Emamifar ABRII Iran
Dr. Gil Enriquez Obregón Qendra për Inxhinierinë Gjenetike dhe Bioteknologji (IGBC) Kubë
Dr. Şebnem Ercelen TUBITAK Marmara Research Center Turqi
MSc. Folmer Eriksen Universiteti Teknik i Danimarkës, Instituti Kombëtar i Ushqimit, Dept. Toksikologji dhe Vlerësimi i Riskut Danimarkë
Dr. Jose Falck-Zepeda IFPRI SHBA
Mrs. Ludmilla Evelin Faria Pronës Intelektuale dhe Teknologjisë Transferimi Nucleous Brazil
Dr. Claude FAUQUET Donald Danforth Plant Science Center MO- SHBA
Dr. Ngacmoj Fernandez-Northcote Instituti i Bioteknologjisë Universidad Nacional Agraria La Molina PERU
Dr. Delphine Fleury ACPFG AUSTRALIA
Dr. Bregcë Fregene Donald Danforth Plant Science Center SHBA
Maria Gallo-Meagher Molekulare dhe Cellular Plant Biology Programi Universiteti i Floridës Agronomise
Mr. Përballojë Gebre Instituti i Kërkimeve Bujqësore etiopian (EIAR) Etiopi
Mr. Saroj Ghimire Shoqëria Bioteknologji i Nepal Nepal
Bërsi për kafshët Ghislain Qendra Ndërkombëtare e patates CIP Peru
Dr. Lionel Gil Fakulteti i Mjekësisë-Universiteti i Kilit Kili
Mr. Dejene Girma EIAR Etiopi
S.K. Godwin Achutha Menon Qendra për Studime Shëndetit Shkencës Sree Chitra Tirunal Instituti për Shkencat Mjekësore dhe Trivandrum Teknologji Indi
Dr. Dennis Gonsalves Pacific Pellgut Bujqësore Research Center SHBA
Ms. Saji gopalan ICTPH Indi
Prof. Miodrag Grbiç University of Western Ontario Kanadë
Dr. Jozef Grek Fermas Sllovakia
Mrs. silvia grunbaum Molekulare Gastronomi Shoqata Argjentina Argjentinë
Dr. munazza Ar Mbreti Abdulaziz universitet,Jedda,Arabia Saudite Arabia Saudite
Dr. Raheem Haddad Imam Khomeini Universiteti Ndërkombëtar Iran
Shënoje Halsey Donald Danforth Plant Science Center SHBA
Dr. Bertrand Hankoua Donald Danforth Plant Science Center SHBA
Dr. Adelaide Harries Shkenca Farë Center-BIGMAP e Iowa State University SHBA
Dr. David Ngacmoj Dept. i Shkencave Pyjore- Oregon State University SHBA
Prof. Alexander Haslberger Inst për Mikrobiologjia. dhe gjenetika- Ekologji- Ushqyerit Univ. Vienna- Austri Austri
Dr. Eksitues Hautea Shërbimi Ndërkombëtar për Blerjen e Agro-Biotech Zbatime të (ISAAA) Filipinet
Dr. Djalosh HENRY CIRAD Argjentinë
Dr. Mburravec Herrera Bioteknologji Specialist kryesor dhe Ushqimit Shtetet e Bashkuara
Prof. Luis Herrera Estrella Laboratori Kombëtar i Genomics për Biodiversitetin Meksikë
Dr. Karen E. Hokanson Departamenti i Shkencave hortikultura – PBS
Prof. Hans HOLMEN Linköping University Suedi
Prof. Në rregull Byk John Innes Centre Britani e Madhe
Mr. Muhamedi Ibrahim Quaid-i-Azam University, Islamabad Pakistan
Ms. Edveena Indrias Kinnaird College për Gratë Pakistan
Mrs. Linde Inghelbrecht Universiteti Ghent Belgjikë
Prof. Kamë Gjej të rëndësishëm VIB Belgjikë
Dr. Mohammed Ishiayaku Instituti për Hulumtime Bujqësor Universiteti Ahmadu Bello Nigeri
Dr. Andrew Jacobs Qendra australiane për Genomics Bimëve Funksionale Australi
Prof. Kthej mbrapsht Jacobsen Plant Shkenca Group- Universiteti Wageningen dhe Research Center Holandë
Prof Hans-Joerg Jacobsen Instituti i Gjenetikës së Bimëve- Bioteknologjia e Bimëve- Leibniz University of Hannover Gjermani
MSc. Yashar Edhe Javani Biosafety Shoqëria e Iranit Iran
Dr. Barnaba Qendra bujqësore Bioteknologji Hungari
Prof. Jonathan Jones Sainsbury Lab Britani e Madhe
Prof. Nicholas Kalaitzandonakes Universiteti i Misurit- Kolumbi Shtetet e Bashkuara
Prof. Ali Mbret Universiteti Gazi Turqi
Dr. Daniel Karanja Partneriteti për Pritini urisë dhe varfërisë në Afrikë Shtetet e Bashkuara
Dr. Lawrence Kent Bill dhe Melinda Gates Foundation SHBA
Prof. Drew L. Kershen Universiteti i Oklahoma Collage i ligjit U.S.A
MSc. Saeideh Keyarsalan ABRII Iran
Dr. Mohammadd Khalequzzaman Bangladesh Rajs Research Institute Bangladesh
Mr. Wali han Universiteti i malakand Pakistan
Dr. S.K. Khare Instituti indian i Teknologjisë- Kimi Departamenti Indi
Msc. Fateh Khatib ICARDA Siria
Dr Mamadou Khouma Laboratori Kombëtar resarch mbi prodhimin Pri (Senegalez Bujqësore Research Institute) Senegal
Dr. Kailash Khulbe Instittute Indian i Kërkimeve toksikologjisë Indi
Dr. Taesan Kim Instituti Kombëtar i Administratës Bujqësore Bioteknologji-Zhvillimit Rural Korea e Jugut
Dr. I ndërmjetëm Kirakosyan Universiteti i Miçiganit Shtetet e Bashkuara
Mr. Kikuo Koseki Research Shoqata për Bioteknologji Japoni
Mr. Dinesh Krishnappa student Indi
Sarvesh Kumar Research Scholar Shkolla e Studimeve të Menaxhimit të Universitetit të Hyderabad Indi
Dr. Permanent Kuntz CEA Francë
Prof. Margit Mohim Boku Universiteti AUSTRIA
Prof. Proshutë Le Huy Instituti Bujqësor i Gjenetikës Vietnam
Kelebohile Lekoape NEPAD S&T Forum Afrika e Jugut
Ms. Kelebohile Lekoape CSIR Afrika e Jugut
Bregcë Moto Organizimi Sekretariati i Bujqësisë Argjentinë
Ms. Emmy Moto TUAJ Tanzania
Mr. luis leon WINTER Guatemala
Dr. Allan Liavoga Afrikan biosafety Netwwork e Ekspertizës SHBA
MSc. Alessandra Lillo Wageningen UR nl
Prof. Jesse Machuka Kenyatta University Kenia
MSc Kujton Machunda Sokoine Universiteti i bujqësisë
Mr. Diego Magellan NUPATE Brazil
Ms. Marwa Mahruos Ager Egjipt
Dr. Phelix Majiwa Afrikan Teknologjisë Bujqësore Fondacioni Kenia
Mr. GRIVIX MAKHAMARA Qendra Ndërkombëtare e fiziologjisë insekteve dhe ekologji Kenia
Prof. Diran Makinde West African Biosciences Rrjeti (WABNet) NEPAD Biosciences Iniciativa ISRA- Laboratori Kombëtar Edukate dhe Veternaires Kërkimit (LNERV)Route du Front de Terre Dakar- Ai. Senegal Afrika e Jugut
Dr. Mohammad Ali Malboobi Instituti Kombëtar për Inxhinierinë Gjenetike dhe Bioteknologji (NIGEB) Iran
Dr. Khouma Mamadou Senegalez Bujqësore Research Institute ISRA Senegal
Symon Mandala Ministria e Industrisë- Shkencës dhe Teknologjisë(MIST) Malawi
Mrs. Bharathi manikandan Tamilnadu Universiteti Bujqësor Indi
Dr. Farkhanda Manzoor Dugal Lahore universitet kolegj për gratë- Pakistan
Dr. Fitore Marfa Riera IRTA_CRAG Spanjë
Prof. Khaled Masmoudi Qendra i Bioteknologjisë të Sfax (CBS) Tunizi
Dr. Fladung Matthias VTI, Instituti për Forest Gjenetikës Gjermani
Dr Mikrofon Maj IPBO Belgjikë
Mr. Thomas Mbise Pesticidet Tropical Research Institute Tanzania
Hedhje në sulm McCammon Kafshëve dhe Shëndeti bimëve Shërbimi i Inspektimit SHBA
Dr. Alan McHughen Universiteti i Kalifornisë SHBA
Dr. Richard Meilan Departamenti i Pylltarisë dhe Burimet Natyrore- Purdue University SHBA
Prof. Leda Mendonca-Hagler AS. Kombëtare Biosseguranca E UFRJ Brazil
Dr. Sudha Menon ICFAI Qendra Kërkimore INDIA
Dr. Jovanka Kanarinë bari-Gjukiq Instituti i Gjenetikës molekulare dhe inxhinieri gjenetike serbia
Mr. Mehdiu moalla asnjë Iran
Dr. William Moens Instituti i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes së Konsumatorit- JRC- Itali
Prof. Vivian Moisiu CropGen Britani e Madhe
Ms. Arezoo Mottaghi ABRII Iran
Mr. Ahmad Mukhtar Misioni i Përhershëm i Pakistanit në OBT Zvicra
Dr. Ewen Mullins Teagasc Irlandë
Prof. denis Murphy Universiteti i Glamorgan Britani e Madhe
Dr. Kakha NADIRADZE Joint Research Center, JRC Gjeorgji
Dr. Kakha NADIRADZE Departamenti i Zhvillimit të Qëndrueshëm, Ministria e Ekonomisë dhe Zhvillimit të Qëndrueshëm të Gjeorgjisë GJEORGJI
MSc. mary nakamya makerere universitet Uganda
Dr. Mauora Nanadoum LRSN- FSEA-Universite N'Djamena Tchad CHAD
Dr. Francis Nang'ayo Afrikan Teknologjisë Bujqësore Fondacioni bashkë ILRI Kenia
MSc. Sepehr naraghi mohajeri abrii Iran
Dr. Saadia Naseem INSTITUTI KOMBËTAR PËR Bioteknologji Genomics dhe të avancuar Pakistan
Dr. Zakira Naureen Birmingham Metropolitan College Britani e Madhe
Dr. Mesmin Ndong Biyo’o Instituti i Kërkimeve Bujqësore dhe Forestieres Gabon
Dr. Uwe Nehls Eberhard-Karls-University Gjermani
Dr. BESIM NGUTHI Shërbimi Ndërkombëtar për Blerjen e Agro-Biotech Zbatime të (ISAAA / AfriCentre)/Kari-Kenya Kenia
MSc Magloire Nkouannessi PhD student i Belgjikë
Dr. Fitimtar Nuñez Corpoica Kolumbi
MSc. Uche Nwankwo Universiteti Humboldt të Berlinit Gjermani
Dr. Nicholas Nyange Tanzania Komisioni për Shkencës dhe Teknologjisë Tanzania
Dr Maretha O'Kennedy CSIR Biosciences Afrika e Jugut
Dr. emmanuel obishakin vib laboratori i qelizore dhe molekulare Imunologjisë Belgjikë
Dr. DENNIS OBONYO Biosafety Njësia Qendra Ndërkombëtare për Inxhinierinë Gjenetike dhe Bioteknologji Afrika e Jugut
Dr. Leila Atje ANBio Brazil
Dr. Mamoru Okamoto ACPFG / Universiteti i Adelaide Australi
Mr. André Dru ulliri Federal Universiteti i Campina Grande Brazil
Dr. Eskandar Omidina Pasteur Institutin e Iranit Iran
Ayo Onatola St. Kolegji i Mjekësisë Christopheri Ltd. Angli
Prof. Zdeněk I kujdesshëm Charles University në Pragë, Fakulteti i Shkencave Republika Çeke
Dr. Jeremy T. Ouedraogo Instituti i Mjedisit dhe Kërkimeve Bujqësore (INERA) BurkinaFaso
Ms Betty Owor Universiteti i Cape Town Afrika e Jugut
MSc. Solomoni Owumi University of Ibadan Nigeri
Mr. Alex Owusu-Biney UNEP Gana
Dr. Mohammad Parvin Bujqësore Bioteknologji Instituti i Kërkimeve të Iranit (ABRII) Iran
MSc. Maria Pashkë e çifutëve National Research Foundation Hellenic- Institude i Bioteknologjisë Greqi
Dr. Giancarlo Pasquali Universiteti Federale e Rio Grande do Sul Brazil
MSc. Dhruba Pathak Universiteti i Beogradit Serbia
Dr. Sanghamitra Edhe Indi
Dr. James Pallua Commonwealth Shkencës dhe Kërkimeve Industriale Organizata Australi
Prof. Yufa Peng Qendra për Hulumtime biosigurinë- Instituti i Mbrojtjes së Bimëve- Kineze Akademia e Shkencave Bujqësore Kinë
Dr. Ine Pertry IPBO / UGent Belgjikë
Ronald Phillips Universiteti i Minesotës SHBA
Dr. Nana PHIROSMANASHVILI Bioteknologji Instituti Gjeorgji
Dr Vilasini Pillai Hulumtimi Malajzia Bujqësia dhe Instituti i Zhvillimit Malajzia
Ms. Charlene Katror Nucleo-NUPATTE kërkimore dhe transferimin e teknologjisë Brazil
Prof. Aurel SMITH Universiteti i Piteshti, Fakulteti i Shkencave, Departamenti i Biologjisë dhe hortikulturës Rumani
Prof. Ingo Potrykus Federal Zviceran Instituti i Teknologjisë (ETH)- Instituti i Shkencës së Bimëve Zvicra
Dr. Doug Powell Kansas State University SHBA
Ms. Kandaswamy Prabha Publik Inddia
Dr. Channapatna S Prakash Qendra për Hulumtime Bioteknologji Bimëve Kolegjin e Bujqësisë- Milbank Hall- Tuskegee University Tuskegee SHBA
Prof. Daneshwar PUCHOOA Universiteti i Mauritius Mauritius
Dr. Bambang Purwantara Indonsian Informacione Bioteknologji Qendra (IndoBIC, Drejtor), Indonesian Shoqata për bioteknologjisë bujqësore (President), Qendra Rajonale Juglindore fo Tropical Biology (SEAMEO BIOTROP, Zëvendës Drejtor) Indonezi
Dr. Tianbao Qin Instituti i Ligjit të Mjedisit- Wuhan Universiteti Kinë
Prof. Eric Quaye QKK Kryetari Botanikë Departamenti i Biologjisë Molekulare dhe Bioteknologji- Universiteti i Cape Coast Gana
Dr. Maria de Fátima Falls ATYRE – Instituti Politeknik i Santarem Portugali
Ms. Kalpana Raxha Tamil Nadu Universiteti Bujqësor Indi
Dr. Slavomir Austriak Universiteti i Jugut Bohemisë, Unë. Shëndeti dhe Soc. Studimet dhe Dept. Genet. ,Unë. Shkencë Republika Çeke
Dr. Renuka Raman Tamil Nadu Universiteti Bujqësor Indi
Mrs. Kalpana Rangaswamy Universiteti Bharathidasan Indi
Dr. Stefan Shushurimë RWTH Aachen University, Departamenti i Fiziologjisë së Bimëve Gjermani
KBN Rayana Inst. e marketingut bujqësor- menaxhimi dhe administrimi (IAMMA) Indi.
Prof. Elibio Informatikë EMBRAPA Burimet gjenetike dhe Bioteknologjia Brazil
Dr. Edilberto Redona Edukate bimëve- Gjenetikë- dhe Bioteknologji Divizioni Ndërkombëtar Rajs Research Institute (IRRI) Philippens
zgjidhni titullin Carolina Roa-Rodriguez Institucionet Rregullatore Rrjeti, Australian National University Australi
Willy Shkëmb Qendra Ndërkombëtare e patates CIP Peru
Dr. Joerg Romeis Reckenholz-Tanikon AGROSCOPE ART Research Station Zvicra
Robert Trëndafil Donald Danforth Plant Science Center SHBA
Dr. Harold Roy-Macauley FARA-Stacioni No-WECARD Senegal
Mr. Ahmed Në mëngjes Ministria e mjedisit Irak
Dr. Giorgos Sakellaris National Research Foundation Hellenic Greqi
Dr. Gholamreza Salehi Jouzani Bujqësore Bioteknologji Instituti i Kërkimeve të Iranit Iran
Dr. Stërvitës Salem Ager Egjipt
Dr. Maria Sampaio Embrapa Brazil
Dr. Jan Schaart Plant Research International Hollanda
Dr. Thomas SCHOU BioSys Innovation Rrjeti Danimarkë
Prof. Ronald sederoff North Carolina State University SHBA
Dr. Theresa Sengooba Bioteknologji Research Naro – Programi për Sistemet biosigurinë – Afrika Lindore Bioteknologji Uganda
Rishi Shanker Qendra e Kërkimeve Industriale Toksikologji Indi
Prof. Anthony Shelton Cornell University / Entomologji Departamenti / NYSAES SHBA
Priya Sheti Shkencë dhe Zhvillim Rrjeti (SciDev.Net) Angli
MSc. Mohsen SHEYKHHASAN BUJQËSIA Bioteknologji HULUMTIMI Institue e Iranit IRAN
Dr. Zenpei Shimatnai Instituti Kombëtar për Biologjinë Themelore Japoni
Ms. Sunita Shiwakoti Universiteti Tribhuvan Nepal
Dr. Peter Siekel Food Research Institute- Departamenti i Bioteknologjisë dhe Ushqimit OMGJ Republika Sllovake
Mr. Vinay Singh UASR Indi
Dr. Susana Sirvas-Cornejo Universidad Nacional Federico Villarreal Në??
Idah Sithole-Niang Departamenti i Biokimisë- Universiteti i Zimbabve Zimbabve
Prof. GEORGE SKARACIS Universiteti Bujqësor Universiteti Greqi
Dr. Inez Slamet Hulumtim dhe Zhvillim Qendra për Bioteknologji-LIPI Indonezi
Prof. Douglas Southgate Ohio State University, Departamenti i SPECIALIST., Envt., & Devt. Econ. Shtetet e Bashkuara
Dr. Charles Spillane Gjenetikë & Bioteknologji Lab, Departamenti i Biokimisë & Biosciences Instituti IRLANDË
Mr. Godwin Sree Kulakkal Ligjërues në Ekonomi- Govt KNM. Arte & Shkenca College- Kanjiramkulam- Trivandrum-me Sree Chitra Tirunal Instituti për Shkencat Mjekësore & Teknologji- Trivandrum-me. INDIA
Dr. Natalia Stepanova Bioengineering Qendra RAS Russian Federation
Prof Steven Strauss Oregon State University- Departamenti i Shkencave Pyjore SHBA
Yeyang I saj Pekin Instituti i Genomics- Kineze Akademia e Shkencave Kinë
Dr. Tantono Subagyo Ministria e Mjedisit, UNEP-GEF Projektit për Zhvillimin e Kornizës Kombëtare të biosafety për Indonezi Indonezi
Mr. Ashvini Swamy JP Morgan Chase Indi
Prof. Rony Swennen Universitet Belgjikë
Dr. Mohamed Tawfik Inxhinieri gjenetike Bujqësore Research Institute (Ager) Egjipt
Dr. Nigel Taylor Donald Danforth Plant Science Center MO- SHBA
Mr. Keng Ngee Teoh ILSI Azia Juglindore Rajoni Singapore
Prof. Shënoje Kontrollor ACPFG Australi
Dr. vinoth thanaraj privat Indi
Dr. Inge Thijs Qendra e microbial dhe bimëve Gjenetikës Belgjikë
Prof. Jennifer Thompson Departamenti i Bioteknologjisë molekulare dhe qelizore- Universiteti i Cape Town Afrika e Jugut
Dr. Joe Tohme CIAT
Dr. Vaj prej trëndafilëve Toldi Hungarez Instituti i Inxhinierisë Bujqësore Hungari
Ms. Tamala Kabaghe Tonga Kambikambi Bioteknologji Outreach Shoqëria e Zambias Universitetit të Zambi Zambia
Dr Charles Tortoe Food Research Institute-CSIR Gana
Prof. Greg Traxler Auburn University- Departamenti i Ekonomisë Bujqësore SHBA
Prof. Anthony Trewavas Universiteti i Edinburgut Skoci
Dr. David Fis Universiteti i Melburnit Australi
Dr. Youssef Trifa Agronomi Instituti Kombëtar i Tunizisë Tunizi
Dr. Eduardo Grurë Konsumatorët Grupo Ekonomia dhe Organizimi Argjentinë
Prof. Erikki Truve Talin University of Technology- Instituti Kombëtar i Fizikës Kimike & Biofizikë Estoni
Roberto Tuberoz Universiteti i Bolonjës Itali
Prof. Thomas Twardowski Polonisht Akademia e Shkencave Poloni
Trëndafil Ubwe Selian Bujqësore Research Institute- Tanzania
Dr. Sylvia Ajagugha Uzochukwu Universiteti i Bujqësisë Nigeri
Dr. Allen van Deynze Plant riprodhues Biologji- Rm 1103- Universiteti i Kalifornisë Shtetet e Bashkuara
Elizabeth Vancil Donald Danforth Plant Science Center SHBA
Mrs. Sri Vellingiri TNAU Indi
Dr. Xavier Verastegui Shoqata BioEuroLatina Spanjë
Dr. Ashish Verma Kafshëve Departamenti i Biokimisë në Universitetin e Penn.- PA SHBA
Jean-Luc Violette Natioal Instituti për Hulumtime Bujqësore
MSc. André VOGLER ETH Zurich Zvicra
Mr. rajkumar Vutukuri TheChaperaons Gjermani
MSc. Robert Bast Malaspina University College Kanadë
Dr. Firence Wambugu Një Harvest Biotech Fondacioni Ndërkombëtar (AHBFI) Kenia
Ms. Sylvia Wanzala Universiteti Makerere Uganda
Prof. Heribert Warzecha Universiteti Teknik i Darmstadt Gjermani
MSc. Mariam Webber-Birungi Organizata Kombëtare Bujqësore Reseach Uganda
Dr Andres Wigdorovitz Instituti i virologji CICVy Një INTA Argjentinë
Prof. Lothar Willmitzer Departamenti i Fiziologjisë molekulare të Institutit Max Planck të Fiziologjisë së Bimëve Molekulare Gjermani
Dr. Jeffrey Volt Iowa State University-BIGMAP Programi SHBA
MSc. Maria Wright Webster University SHBA
Prof. Felicia Wu Universiteti i Pitsburgut SHBA
Mr. Alok Yadav UASR Indi
Dr. Yusuf Zafar Bioteknologjia e Bimëve Divizioni Instituti Kombëtar për Bioteknologji & Inxhinieri gjenetike (NIBGE) Pakistan
MSc Patricia Zambrano IFPRI SHBA
Dr. Marion Zammit-Mangion Dept Fiziologjia dhe Biokimi Maltë
X

Forgot Password?

Bashkohu me ne

Reset Password
Ju lutem shkruani e-mail adresën tuaj. Ju do të merrni një fjalëkalim të ri me e-mail.