Takimet e kaluara

Takimet ndiqen nga anëtarët PRRI janë shënuar me një (*) dhe takimeve (bashkë)-organizuar nga PRRI janë të shënuara me (**).

2017

2016

2015

 

2014

2013

 

2012

.
X

Forgot Password?

Bashkohu me ne

Reset Password
Ju lutem shkruani e-mail adresën tuaj. Ju do të merrni një fjalëkalim të ri me e-mail.