Kontakt

Hulumtime Publike dhe Rregullores Iniciativa (PRRI)

adresa postale:

IIC / Ugent
Technologiepark 3B
9052 Zwijnaarde
Belgjikë

Email: info@prri.net

.
X

Forgot Password?

Bashkohu me ne

Reset Password
Ju lutem shkruani e-mail adresën tuaj. Ju do të merrni një fjalëkalim të ri me e-mail.