Јавното истражување и Регулативата иницијатива (PRRI) е светски иницијатива на научници од јавниот сектор кои се вклучени во модерната биотехнологија за јавно добро. Јавноста истражувач? Придружете ни се!

Нашите најнови вести

Настани, публикации, вести: Јавноста научници од PRRI редовно се придонесува кон дебатата околу биотехнологијата.

Прикажи ги сите наши вести
X

Forgot Password?

Приклучи се на нас

Лозинка Ресетирај
Ве молиме внесете ја вашата e-mail адреса. Ќе ја добиете новата лозинка по e-mail.